NAŠA MISIJA

Pored usluga i iskustva koje možemo da pružimo, želimo da podignemo nivo znanja o samim 3D tehnologijama, dizajnu i game developmentu.

Cilj nam je da približmo kvalitetne proizvode i sadržaje našim korisnicima i učinimo ih dostupnijim, dok zajedno prolazimo kroz edukativni proces dolaženja do tih proizvoda.

NAŠA FILOZOFIJA

Osnovna delatnost nam je uslužno 3D modelovanje i štampanje i 2D art i dizajn, uz širok spektar različitih ponuda i opcija za saradnju.

Generalna ideja nam je da upoznamo klijente sa svojim uslugama i pokažemo da je moguće biti pristupačan i kvalitetan u isto vreme.

VISOKI KVALITET 3D ŠTAMPE

GRAFIČKI DIZAJN & DIGITALNO ILUSTROVANJE

Esoter Studio

BLOG

3D ŠTAMPA U ARHITEKTURI

Pojava 3D štampe i preciznih 3D štampača koji su u stanju da naprave izuzetno komplikovane funkcionalne modele je dovelo do toga da na neke stvari gledamo mnogo drugačije...

+

BUDUĆNOST PRIMENE 3D ŠTAMPE U ARHITEKTURI

Ideja doktora arhitekture iz Australije, Džejmsa Gardinera,se zasniva na tome da je 3D štampa u arhitekturi najlakše primenjiva za izradu unikatnih kalupa za panele i betonske komponente.

+

INTERVJU SA "3D REPUBLIKA"

Kada razmislimo da je do samo pre par godina ideja stvaranja apsolutno detaljnih 3D objekata zahtevala izuzetno mnogo vremena i bila na granici zamislivog, pogled na današnje mogućnosti 3D tehnologije deluju kao naučna fantastika.

+