Casual Connect Beograd - Upoznajte Esoter Tim (01.10. - 03.10.2018.)

 

Voditi firmu koja se bavi razvojem video igara može da bude prilično stresan posao, ali takođe nosi sa sobom gomilu jako zabavnih momenata. Jedan od mnogih razloga koji ovaj posao čine zanimljivim je odlazak na gaming konferencije i dešavanja vezana za razvoj video igara. Ova dešavanja pomažu ljudima sa sličnim idejama da se spoje, pomašu developerima da pronađu ono što im je potrebno, ali takođe imaju i edukativan karakter, jer uče developere kako da dođu do uspeha.

 

Jedno od najvažnijih dešavanja u svetu gaminga, i definitivno najvažnije dešavanje za sve koji se bave razvojem casual video igara je definitivno Casual Connect. Ova konferencija se održava na različitim lokacijama širom sveta, sa ciljem da poveže developere sa izdavačima, kako bi podigli kvalitet celokupne industrije video igara.

 

Casual Connect je jedna od najbrže rastućih i najjasnije definisanih konferencija na svetu, a ovo dešavanje je direktno odgovorno za uspeh mnogih pojedinačnih developera, kao i game developer studia. Sama činjenica da se ovo dešavanje odvija na različitim lokacijama širom sveta dovoljno govori o različitim prilikama koje pojedinci i timovi mogu da otkriju.

 

Naš tim je imao prilike da učestvuje na više prethodnih Casual Connect konferencija, tako da smo imali priliku da zaista naučimo zbog čega je ovo dešavanje od krucijalnog značaja, kako za developere, tako i za izdavače. Posle nešto više od godinu dana aktivnog rada, konačno imamo nešto da pokažemo, i odlučili smo da sve na čemu smo radili pokažemo baš na ovom dešavanju, u Beogradu, hotel Crowne Plaza, od 1. do 3. Oktobra ove godine.

 

Ukoliko vas video igre zanimaju, a nalazite se u Beogradu ili okolini, početkom oktobra, potražite karte i obavezno obiđite Casual Connect. Ovo dešavanje uvek ima nešto da ponudi za svakoga, bilo da samo razmišljate o pravljenju igara, ili imate skroz razvijen tim. Prepuna izuzetno edukativnih sadržaja, ova konferencija okuplja velik broj eksperata iz sveta gaminga, tako da uvek možete da saznate nešto novo ili korisno. Ukoliko tražite mišljenje, ideju, savet, ili čak izdavača za vaš proizvod - Casual Connect je definitivno bitna stanica.

 

I dok se razvoj casual video igara polako menja, činjenica je da će u budućnosti biti sve teže pronaći pravi način da se ljudi bez mnogo iskustva ubace u ovu industriju. Dešavanja kao što su Casual Connect pomažu svim zainteresovanima da nauče kako pristupiti ovoj industriji na najbolji način. To je glavni razlog zašto će naš Esoter tim biti prisutan na konferenciji ove godine. Ukoliko odlučite da posetite Beograd i Casual Connect, potražite članove našeg tima uz pomoć 2Meet aplikacije, i zakažite sastanak sa nama. Nadamo se da ćemo imati prilike da razgovaramo. Čekamo vas.

NAŠA MISIJA

Pored usluga i iskustva koje možemo da pružimo, želimo da podignemo nivo znanja o samom razvoju video igara, 3D tehnologijama, kao i dizajnu cilj nam je da približmo kvalitetne proizvode i sadržaje našim korisnicima i učinimo ih dostupnijim, dok zajedno prolazimo kroz edukativni proces dolaženja do tih proizvoda.

NAŠA FILOZOFIJA

Osnovna delatnost nam je razvoj video igara, koje pratimo pružanjem uslužnog 3D modelovanja i štampanja. Takođe radimo i 2D art i dizajn, uz širok spektar različitih ponuda i opcija za saradnju. Generana ideja nam je da upoznamo klijente sa svojim uslugama i pokažemo da je moguće biti pristupačan i kvalitetan u isto vreme.

VISOKI KVALITET 3D ŠTAMPE

GRAFIČKI DIZAJN & DIGITALNO ILUSTROVANJE

Esoter Studio

TEAM ESOTER STUDIO NOVI SAD

2D OFFICE ESOTER STUDIO NOVI SAD

2D ART ESOTER STUDIO

3D ŠTAMPA ESOTER STUDIO

BLOG

Najuticajniji onlajn kanali vezani za 3D štampu

U poslednjih par godina 3D štampa je postala poprilično popularna tehnologija. Praktično ne postoji kraj sveta u kome 3D štampa nije postala sastavni deo različitih poslova. Tehnologiju 3D štampe možemo da vidimo u arhitekturi, medicini, zabavnoj industriji, ali i u mnogim drugim granama industrije gde ova primena možda i nije toliko očigledna

+

Naša iskustva sa ovogodišnjeg Games.Con-a u Beogradu

Naša iskustva sa ovogodišnjeg Games.Con-a u Beogradu

+

Šta nas čeka nakon konferencije Casual Connect Belgrade 2018.

Kada vodite mali nezavisni studio za razvoj video igara, morate da naučite izuzetno mnogo stvari. Ovaj proces učenja, dok pokušavate da napravite dobar sadržaj, može da vas odvede u najrazličitijim smerovima.

+