O NAMA


 

Mi smo ekipa mladih entuzijasta okupljenih oko zajedničke ideje sa sličnim pogledima na budućnost i okruženje u kome se nalazimo. Skupili smo se sa ciljem da pružimo usluge kvalitetnog 3D modeliranja i 3D štampanja, 2D dizajna i 2D arta, kao i da pružimo znanje i usluge iz sveta game developmenta.

Naš tim čine ljudi sa višegodišnjim iskustvom u internacionalnoj saradnji i razvoju različitih proizvoda. Uz iskustvo u 3D modelovanju i štampanju, kao i iskustvo iz oblasti 2D arta i dizajna, naš tim takođe ima više godina rada na različitim projektima iz sveta video igara. Ovo iskustvo možemo da usmerimo tako da Vam pomognemo da dođete upravo do onoga što ste želeli.

Osnovna delatnost nam je uslužno 3D modelovanje i štampanje i 2D art i dizajn, uz širok spektar različitih ponuda i opcija za saradnju. Generalna ideja nam je da upoznamo klijente sa svojim uslugama i pokažemo da je moguće biti pristupačan i kvalitetan u isto vreme.

Pored usluga i iskustva koje možemo da pružimo, želimo da podignemo nivo znanja o samim 3D tehnologijama, dizajnu i game developmentu. Cilj nam je da približmo kvalitetne proizvode i sadržaje našim korisnicima i učinimo ih dostupnijim, dok zajedno prolazimo kroz edukativni proces dolaženja do tih proizvoda.

 

NAŠA MISIJA

Pored usluga i iskustva koje možemo da pružimo, želimo da podignemo nivo znanja o samom razvoju video igara, 3D tehnologijama, kao i dizajnu cilj nam je da približmo kvalitetne proizvode i sadržaje našim korisnicima i učinimo ih dostupnijim, dok zajedno prolazimo kroz edukativni proces dolaženja do tih proizvoda.

NAŠA FILOZOFIJA

Osnovna delatnost nam je razvoj video igara, koje pratimo pružanjem uslužnog 3D modelovanja i štampanja. Takođe radimo i 2D art i dizajn, uz širok spektar različitih ponuda i opcija za saradnju. Generana ideja nam je da upoznamo klijente sa svojim uslugama i pokažemo da je moguće biti pristupačan i kvalitetan u isto vreme.

VISOKI KVALITET 3D ŠTAMPE

GRAFIČKI DIZAJN & DIGITALNO ILUSTROVANJE

Esoter Studio

BLOG

Najuticajniji onlajn kanali vezani za 3D štampu

U poslednjih par godina 3D štampa je postala poprilično popularna tehnologija. Praktično ne postoji kraj sveta u kome 3D štampa nije postala sastavni deo različitih poslova. Tehnologiju 3D štampe možemo da vidimo u arhitekturi, medicini, zabavnoj industriji, ali i u mnogim drugim granama industrije gde ova primena možda i nije toliko očigledna

+

Naša iskustva sa ovogodišnjeg Games.Con-a u Beogradu

Naša iskustva sa ovogodišnjeg Games.Con-a u Beogradu

+

Šta nas čeka nakon konferencije Casual Connect Belgrade 2018.

Kada vodite mali nezavisni studio za razvoj video igara, morate da naučite izuzetno mnogo stvari. Ovaj proces učenja, dok pokušavate da napravite dobar sadržaj, može da vas odvede u najrazličitijim smerovima.

+