GAME DEVELOPMENT

U poslednijh par godina smo imali prilike da vidimo izuzetan razvoj i uspon industrije za razvoj video igara. Tržište video igara je izuzetno napredovalo u poslednjih par godina, do te mere da danas predstavlja jedno od najvećih i najskupljih tržišta na svetu. Čak se i primena video igara promenila. U današnje vreme je sasvim normalno videti da poznati brendovi koriste manje i veće igre u cilju promocije i pronalaženja novih klijenata.

Naš tim čine ljudi sa višegodišnjim iskustvom u svetu razvoja video igara, kao i u svetu 2D arta, dizajna i marketinga. Naš glavni cilj je da stvaramo nove virtuelne svetove kroz koje će se naši igrači i klijenti moći da osete nešto novo i nešto sveže. Od originalnih i kompletnih priča, preko obrada već postojećih priča pa sve do razvijanja igara po konkretnim, unapred isplaniranim koracima, Esoter Studio radi na svim vrstama igara. Shodno željama i potrebama naših klijenata, trudimo se da naš rad uvek govori za sebe.

 

NAŠA MISIJA

Pored usluga i iskustva koje možemo da pružimo, želimo da podignemo nivo znanja o samom razvoju video igara, 3D tehnologijama, kao i dizajnu cilj nam je da približmo kvalitetne proizvode i sadržaje našim korisnicima i učinimo ih dostupnijim, dok zajedno prolazimo kroz edukativni proces dolaženja do tih proizvoda.

NAŠA FILOZOFIJA

Osnovna delatnost nam je razvoj video igara, koje pratimo pružanjem uslužnog 3D modelovanja i štampanja. Takođe radimo i 2D art i dizajn, uz širok spektar različitih ponuda i opcija za saradnju. Generana ideja nam je da upoznamo klijente sa svojim uslugama i pokažemo da je moguće biti pristupačan i kvalitetan u isto vreme.

VISOKI KVALITET 3D ŠTAMPE

GRAFIČKI DIZAJN & DIGITALNO ILUSTROVANJE

Esoter Studio

BLOG

Najuticajniji onlajn kanali vezani za 3D štampu

U poslednjih par godina 3D štampa je postala poprilično popularna tehnologija. Praktično ne postoji kraj sveta u kome 3D štampa nije postala sastavni deo različitih poslova. Tehnologiju 3D štampe možemo da vidimo u arhitekturi, medicini, zabavnoj industriji, ali i u mnogim drugim granama industrije gde ova primena možda i nije toliko očigledna

+

Naša iskustva sa ovogodišnjeg Games.Con-a u Beogradu

Naša iskustva sa ovogodišnjeg Games.Con-a u Beogradu

+

Šta nas čeka nakon konferencije Casual Connect Belgrade 2018.

Kada vodite mali nezavisni studio za razvoj video igara, morate da naučite izuzetno mnogo stvari. Ovaj proces učenja, dok pokušavate da napravite dobar sadržaj, može da vas odvede u najrazličitijim smerovima.

+