2D USLUGE
Svet 2D dizajna je svuda oko nas. Svakodnevno se susrećemo sa dobrim, ali i lošim primerima dizajna, kroz marketing, medije i internet. Prezasićenost tržišta ne tako dobrim grafičkim rešenjima vodi ka generalnom gubljenju vrednosti dizajna, i zato smo mi u Esoteru odlučili da pokušamo da utičemo na sve to svojim primerom.

Esoter studio čini tim sa višegodišnjim iskustvom u svetu 2D arta i dizajna, i pružamo usluge 2D arta i dizajna, izrade grafičkih identiteta za kompanije ili pojedince, uslužno i outsource ilustrovanje i mnoge druge, shodno željama i potrebama klijenata. Naš cilj je da pružimo dobar dizajn, bez kompromisa.


 

NAŠA MISIJA

Pored usluga i iskustva koje možemo da pružimo, želimo da podignemo nivo znanja o samim 3D tehnologijama, dizajnu i game developmentu.

Cilj nam je da približmo kvalitetne proizvode i sadržaje našim korisnicima i učinimo ih dostupnijim, dok zajedno prolazimo kroz edukativni proces dolaženja do tih proizvoda.

NAŠA FILOZOFIJA

Osnovna delatnost nam je uslužno 3D modelovanje i štampanje i 2D art i dizajn, uz širok spektar različitih ponuda i opcija za saradnju.

Generalna ideja nam je da upoznamo klijente sa svojim uslugama i pokažemo da je moguće biti pristupačan i kvalitetan u isto vreme.

VISOKI KVALITET 3D ŠTAMPE

GRAFIČKI DIZAJN & DIGITALNO ILUSTROVANJE

Esoter Studio

BLOG

3D ŠTAMPA U ARHITEKTURI

Pojava 3D štampe i preciznih 3D štampača koji su u stanju da naprave izuzetno komplikovane funkcionalne modele je dovelo do toga da na neke stvari gledamo mnogo drugačije...

+

BUDUĆNOST PRIMENE 3D ŠTAMPE U ARHITEKTURI

Ideja doktora arhitekture iz Australije, Džejmsa Gardinera,se zasniva na tome da je 3D štampa u arhitekturi najlakše primenjiva za izradu unikatnih kalupa za panele i betonske komponente.

+

INTERVJU SA "3D REPUBLIKA"

Kada razmislimo da je do samo pre par godina ideja stvaranja apsolutno detaljnih 3D objekata zahtevala izuzetno mnogo vremena i bila na granici zamislivog, pogled na današnje mogućnosti 3D tehnologije deluju kao naučna fantastika.

+