GAME DEVELOPMENT

U poslednijh par godina smo imali prilike da vidimo izuzetan razvoj i uspon industrije za razvoj video igara. Tržište video igara je izuzetno napredovalo u poslednjih par godina, do te mere da danas predstavlja jedno od najvećih i najskupljih tržišta na svetu. Čak se i primena video igara promenila. U današnje vreme je sasvim normalno videti da poznati brendovi koriste manje i veće igre u cilju promocije i pronalaženja novih klijenata.

Naš tim čine ljudi sa višegodišnjim iskustvom u svetu razvoja video igara, kao i u svetu 2D arta, dizajna i marketinga. Naš glavni cilj je da stvaramo nove virtuelne svetove kroz koje će se naši igrači i klijenti moći da osete nešto novo i nešto sveže. Od originalnih i kompletnih priča, preko obrada već postojećih priča pa sve do razvijanja igara po konkretnim, unapred isplaniranim koracima, Esoter Studio radi na svim vrstama igara. Shodno željama i potrebama naših klijenata, trudimo se da naš rad uvek govori za sebe.

 

NAŠA MISIJA

Pored usluga i iskustva koje možemo da pružimo, želimo da podignemo nivo znanja o samom razvoju video igara, 3D tehnologijama, kao i dizajnu cilj nam je da približmo kvalitetne proizvode i sadržaje našim korisnicima i učinimo ih dostupnijim, dok zajedno prolazimo kroz edukativni proces dolaženja do tih proizvoda.

NAŠA FILOZOFIJA

Osnovna delatnost nam je razvoj video igara, koje pratimo pružanjem uslužnog 3D modelovanja i štampanja. Takođe radimo i 2D art i dizajn, uz širok spektar različitih ponuda i opcija za saradnju. Generana ideja nam je da upoznamo klijente sa svojim uslugama i pokažemo da je moguće biti pristupačan i kvalitetan u isto vreme.

VISOKI KVALITET 3D ŠTAMPE

GRAFIČKI DIZAJN & DIGITALNO ILUSTROVANJE

Esoter Studio

BLOG

ESOTER INTERVIEW WITH BLUE MOON GAME PORTAL

Pojava 3D štampe i preciznih 3D štampača koji su u stanju da naprave izuzetno komplikovane funkcionalne modele je dovelo do toga da na neke stvari gledamo mnogo drugačije...

+

ESOTER TRENING PROGRAM U SARADNJI SA AIESEC GRUPOM

Prošli mesec smo imali prilike da sarađujemo sa AISEC grupom, kao i sa ljudima koji učestvuju u međunarodnim trening programima za mlade volontere, globalne talente i buduće preduzetnike.

+

3D ŠTAMPA U ARHITEKTURI

Pojava 3D štampe i preciznih 3D štampača koji su u stanju da naprave izuzetno komplikovane funkcionalne modele je dovelo do toga da na neke stvari gledamo mnogo drugačije...

+