3D USLUGE
 

3D štampanje dobija sve veću i veću ekspanziju na tržištu. Izuzetna primenjivost, dostupnost i pristupačnost čine ovu tehnologiju od presudnog značaja za mnoge grane privrede.

Uloga 3D štampe na moderan svet je već neverovatna. Od razvoja najrazličitijih prototipova mašina ili modela zgrada u industriji, do spašavanja života i primene u medicini, očigledno je da ova tehnologija nosi sa sobom skoro neograničen potencijal. Takođe, uz organizacije kao što je 3D Republika, dostupnost informacija i iskustvo koje ljudi mogu da pruže čine da kompletan proces rada postaje sve lakši, a mogućnosti praktično neograničene.

Esoter studio pruža usluge 3D modelovanja i štampanja potrebnih proizvoda po dogovoru sa klijentima, od industrijskih elemenata do ličnih ideja, naš cilj je da uradimo ono što je zamišljeno. Za nas ne postoji nemoguće.


 

NAŠA MISIJA

Pored usluga i iskustva koje možemo da pružimo, želimo da podignemo nivo znanja o samim 3D tehnologijama, dizajnu i game developmentu.

Cilj nam je da približmo kvalitetne proizvode i sadržaje našim korisnicima i učinimo ih dostupnijim, dok zajedno prolazimo kroz edukativni proces dolaženja do tih proizvoda.

NAŠA FILOZOFIJA

Osnovna delatnost nam je uslužno 3D modelovanje i štampanje i 2D art i dizajn, uz širok spektar različitih ponuda i opcija za saradnju.

Generalna ideja nam je da upoznamo klijente sa svojim uslugama i pokažemo da je moguće biti pristupačan i kvalitetan u isto vreme.

VISOKI KVALITET 3D ŠTAMPE

GRAFIČKI DIZAJN & DIGITALNO ILUSTROVANJE

Esoter Studio

BLOG

ESOTER TRENING PROGRAM U SARADNJI SA AIESEC GRUPOM

Prošli mesec smo imali prilike da sarađujemo sa AISEC grupom, kao i sa ljudima koji učestvuju u međunarodnim trening programima za mlade volontere, globalne talente i buduće preduzetnike.

+

3D ŠTAMPA U ARHITEKTURI

Pojava 3D štampe i preciznih 3D štampača koji su u stanju da naprave izuzetno komplikovane funkcionalne modele je dovelo do toga da na neke stvari gledamo mnogo drugačije...

+

BUDUĆNOST PRIMENE 3D ŠTAMPE U ARHITEKTURI

Ideja doktora arhitekture iz Australije, Džejmsa Gardinera,se zasniva na tome da je 3D štampa u arhitekturi najlakše primenjiva za izradu unikatnih kalupa za panele i betonske komponente.

+