3D USLUGE
 

3D štampanje dobija sve veću i veću ekspanziju na tržištu. Izuzetna primenjivost, dostupnost i pristupačnost čine ovu tehnologiju od presudnog značaja za mnoge grane privrede.

Uloga 3D štampe na moderan svet je već neverovatna. Od razvoja najrazličitijih prototipova mašina ili modela zgrada u industriji, do spašavanja života i primene u medicini, očigledno je da ova tehnologija nosi sa sobom skoro neograničen potencijal. Takođe, uz organizacije kao što je 3D Republika, dostupnost informacija i iskustvo koje ljudi mogu da pruže čine da kompletan proces rada postaje sve lakši, a mogućnosti praktično neograničene.

Esoter studio pruža usluge 3D modelovanja i štampanja potrebnih proizvoda po dogovoru sa klijentima, od industrijskih elemenata do ličnih ideja, naš cilj je da uradimo ono što je zamišljeno. Za nas ne postoji nemoguće.


 

NAŠA MISIJA

Pored usluga i iskustva koje možemo da pružimo, želimo da podignemo nivo znanja o samom razvoju video igara, 3D tehnologijama, kao i dizajnu cilj nam je da približmo kvalitetne proizvode i sadržaje našim korisnicima i učinimo ih dostupnijim, dok zajedno prolazimo kroz edukativni proces dolaženja do tih proizvoda.

NAŠA FILOZOFIJA

Osnovna delatnost nam je razvoj video igara, koje pratimo pružanjem uslužnog 3D modelovanja i štampanja. Takođe radimo i 2D art i dizajn, uz širok spektar različitih ponuda i opcija za saradnju. Generana ideja nam je da upoznamo klijente sa svojim uslugama i pokažemo da je moguće biti pristupačan i kvalitetan u isto vreme.

VISOKI KVALITET 3D ŠTAMPE

GRAFIČKI DIZAJN & DIGITALNO ILUSTROVANJE

Esoter Studio

BLOG

Najuticajniji onlajn kanali vezani za 3D štampu

U poslednjih par godina 3D štampa je postala poprilično popularna tehnologija. Praktično ne postoji kraj sveta u kome 3D štampa nije postala sastavni deo različitih poslova. Tehnologiju 3D štampe možemo da vidimo u arhitekturi, medicini, zabavnoj industriji, ali i u mnogim drugim granama industrije gde ova primena možda i nije toliko očigledna

+

Naša iskustva sa ovogodišnjeg Games.Con-a u Beogradu

Naša iskustva sa ovogodišnjeg Games.Con-a u Beogradu

+

Šta nas čeka nakon konferencije Casual Connect Belgrade 2018.

Kada vodite mali nezavisni studio za razvoj video igara, morate da naučite izuzetno mnogo stvari. Ovaj proces učenja, dok pokušavate da napravite dobar sadržaj, može da vas odvede u najrazličitijim smerovima.

+